Muslimer vill förbjuda alkohol i Tyskland

Annons:

Tyskarna måste förbjuda alkohol om de vill förhindra ytterligare sex attacker och hjälpa nordafrikaner att integrera säger en muslimsk grupp.

I en kommentar till Köln kontroverser, MuslimStern, som har 20.000 anhängare på Facebook, sade dess uppdrag var att ”belysa hur media använde de händelser för att främja rasism mot minoriteter”.

Gruppen klagade över att de kvinnliga offren hade väckt oönskad uppmärksamhet till sig genom att klä på ett sätt som de nordafrikanska männen inte var vana vid.

Gruppen hävdade: "Regeringen bör förbjuda konsumtion av alkohol eftersom det leder till trafikolyckor, våld och våldtäkter, och är mycket skadligt för hälsan. Men för kapitalistiska samhällen är det mycket att vänta. Så länge alkohol inte är förbjudet blir det ingen märkbar nedgång i dessa fall "

Gruppen hävdade: ”Regeringen bör förbjuda konsumtion av alkohol eftersom det leder till trafikolyckor, våld och våldtäkter, och är mycket skadligt för hälsan. Men för kapitalistiska samhällen är det mycket att vänta. Så länge alkohol inte är förbjudet blir det ingen märkbar nedgång i dessa fall”

I en del av Facebook-inlägg, som sedan har tagits bort, hävdar gruppen: ”Vissa kvinnor bör fundera på om det är klokt att gå lätt klädd och druckit, att gå mellan horder av muslimska män. 

”I allmänhet, kvinnan bär på grund av sin natur, har ett ansvar när det går ut ur huset.”

”Du kan inte kasta en naken antilop framför ett lejon och inte räkna med att lejonet inte gör något.”

Som en följd av attackerna, uppmanade de den tyska regeringen att införa ett förbud i hela landet på alkoholkonsumtionen.

Publicerad: 24 jan, 10:50

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • Gnurduff von vinkelstjärt .

    Det vore ofantligt mycket smartare att förbjuda islam i ALLA civilicerade länder !

    Buddister är inga problem , inte heller kristna och många andra !

    Koranen innehåller mer intolerans , mord , avrättningar , etniska utrotningar , stympningar , tortyr , kvinnoförakt samt bedrövlig människosyn än den blodigaste skräckroman man kan hitta !