Muslimska hjälporganisationer vägrar hjälpa kristna flyktingar

Annons:

Medans muslimer kräver att vi kristna i västvärlden ska hjälpa och skänka allt vi äger och har till muslimska flyktingar gäller samma sak inte för muslimer.

Muslimer vägrar hjälpa kristna nödställda med hänvisning att de är kristna.

 

Många av de drabbade är fortfarande hemlösa och i stort behov av hjälpinsatser – och för de kristna bland offren är situationen särskilt svår.

I regionen Kasur i västra Pakistan har över 60 kristna familjer förlorat sina hem och allt de ägde, och de har nekats hjälp för att de vägrat överge sin kristna tro.

Kräver att kristna konverterar för att få hjälp. När situationen blivit allt mer desperat har flera av de kristna inte sett någon annan utväg än att gå med på att skriva under kontrakt som i praktiken gör dem till slavar hos deras muslimska markägare, i utbyte mot nödhjälp.

I södra Punjab rapporteras hundratusentals kristna vara bland de drabbade, och i väntan på hjälp säljer de sina värdesaker för att köpa mat till höga priser, samtidigt som muslimska hjälporganisationer hjälper muslimer.

Unga barn som svälter och familjer som väljer att sälja sig som slavar för att överleva

Källa: VI

 

Fredens religion låter kristna nödställda svälta ihjäl för att de har fel tro. Medans det kristna Sverige förväntas ställa upp och bidragsförsörja och ge lägenheter till muslimer som flyr hit, även fast de flesta unga svenskar saknar egen bostad och våra pensionärer svälter ihjäl.

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.