Nekad skjuts – 87-åring grovt misshandlad

Annons:

Sent på lördagskvällen stoppades den 87-årige mannen av en yngre man som bad om skjuts. När han nekades att åka med överföll han den äldre mannen och misshandlade honom grovt.

Det uppstod tumult och vi försöker reda ut vad som har hänt, säger Tommy Åkerberg, vakthavande befäl vid polisen i Jönköping.

Överfallet inträffade i centrala Gnosjö på lördagskvällen, polisen larmades klockan 23.52. Enligt anmälan blev 87-åringen stoppad på Järnvägsgatan i centrala samhället.

Den misstänkte gärningsmannen bad om skjuts men blev nekad. Då utbröt någon form av tumult, jag vill inte säga på vilket sätt eftersom det är det vi ska försöka reda ut, säger Tommy Åkerberg.

Kort efter händelsen greps en man i 25-årsåldern i närheten. Han anhölls senare på natten misstänkt för grov misshandel.

MGM är enligt SVT Nyheterstolt” över att han har attackerat en 30 cm längre person. BO ligger på intensiven med omfattande skador.

Screenshot_39

Publicerad: 8 feb, 17:04
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • Gärningsmannen har helsvenskt namn (Kjell Jonas som mellannamn). Dra era egna slutsatser!

    • Jessica

      Nehe?