Nerijus Bilevicius åtalas för mordet på Lisa Holm

Annons:

Nerijus Bilevicius ska enligt åtalet ha mördat Lisa Holm genom hängning. Nerijus Bilevicius ska ha tejpat över Lisa Holms mun och näsa.

Enligt bevisningen har 35-åringens dna funnits både på offret och på brottsplatsen. Lisa Holms kropp ska ha hittades i ett smalt klädskåp i en arbetsbod.

I dag åtalades den misstänkte Nerijus Bilevicius i Skaraborgs tingsrätt. Enligt åtalet ska han berövat henne livet genom hängning.

Nerijus Bilevicius binds till mordet via DNA på insidan av flickans kläder – och blodspår på mordplatsen.

Nerijus Bilevicius förnekar brott och säger i förhör att han aldrig har sett eller träffat Lisa Holm.

I mitten av nästa vecka väntas rättegången inledas i Skaraborgs tingsrätt.

Publicerad: 23 okt, 12:15

 

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • Eftersom brottet saknar straff som står i proportion till det han åsamkat återstår enkom permanent livstidsutvisning med där ett förhoppningsvis oerhört hårt straff,(finns ingen anledning för Sverige att stå för kvarhållningskostnader/såtillvida inte Sv inför dödsstraff)Vi skall även påminnas att detta är till följd av dem öppna gränserna, med det bör politikerna med dess welcome anhängare som förespråkat detta risktagande rätt och riktigt även hållas direkt ansvariga.(Driter fullständigt i vad Sara och eller blondinbella-allehanda kändisar med fler säger, mer än att dem med politiker hånar varje offer genom att säga-lugn vi skall ta hit fler.