Öppen droghandel i Malmö

Annons:


Våldsspiralen i det nya mångkulturella Malmö har tvingat polisen att prioritera bort “mindre akuta” brott. På gatorna runt Folkets park pågår droghandeln numera helt öppet.

Boende i området vittnar om hur polisen inte längre bryr sig om droghandeln, hur det inte lönar sig att ringa polisen när man iakttar att knarkaffärer görs upp på gatan där man bor.

Med gängskjutningar, granatattacker och en skenande organiserad gängkriminalitet i staden tvingas polisen prioritera. Vanliga gatulangare som säljer knark till ungdomar har man inte tid med längre.

SVT Aktuellt gör ett filmreportage från platsen men väljer medvetet att filma tidigt på morgonen innan droghandeln kommit igång.

Sydsvenskan som rapporterar om knarkhandeln undviker noga att uppge några närmare signalement på langarna utan nöjer sig med beskrivningar som “en lång kille”.


 

Malmö är en förlorad stad till multikulti, Göteborg likaså och Eskilstuna, snart Stockholm plus alla mindre orter i Sverige där ortsbefolkningen numera befinner sig i minoritet och utanförskap. Kaplan driver flyktingförläggning och på migrationsverket jobbar somalier och jihadister och hanterar asylärenden.

Snyggt jobbat Sjuklövern och framför allt Mp.

 

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • Grreger Hoffa

    Helt sinnessjukt! Och värre blir det när det nu väller in ca 80 000 varje år med anhöriga som följer med dem inom ett par år.