Öppna gränserna och alla statliga fastigheter

Annons:

Ja så låter det i Skånes fria där Anna Lundberg tar ton och utbildar sina medmänniskor i etik.

Anna Lundberg är docent i mänskliga rättigheter vid Globala politiska studier på Malmö högskola och har många bra idéer för hur vi ska undvika den rasistiska och hemska väg som S och MP valt.

1. Öppna gränserna och låt alla statligt anställda arbeta med registrering av asylsökande, använd hela det statliga fastighetsbeståndet för mottagande (exempelvis högskolor och universitet).

2. Anställ fler socionomer, även studenter på sådana utbildningar, för att arbeta i mottagandet.

3. Gör det möjligt för privatpersoner som inte har registrerats i brottsregistret att ha boende hos sig. Finns barn i familjen låt dem ta med den nyanlända till sin skola (det finns skolor i Malmö som visar att de klarar anpassa både lokaler och undervisning till snabbt växande barngrupper).

Politiken fungerar som ett dragspel. Ju mer extrem man är desto mer ”normalt” och ”accepterat” blir det som dagen innan ansåg vara extremt. Det är därför man ser alla dessa extremåsikter i media. Nu försöker vänstern dra tillbaka genom att komma med de mest absurda förslag som man sett på länge.

Ett slags sista bombardemang i försök att tillåtas fortsätta tillvaron i sin PK-koma.

Publicerad: 5 dec, 11:48

 

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.