Pojken drunknade därför att hans far ville ha nya tänder

Annons:

 

Detta är en stor nyhet utomlands men svenska media mörkar. Kan vi få en kommentar på det också?

Amerikanska CNN rapporterar tandhistorien, Större media i Sverige refererar den amerikanska artikeln men missar det med tänderna.

Fast nej det handlade inte bara om tänder.

Familjen hade inga asylskäl vilket redan prövats av Kanada. Då hittar man Sverige som ger både tänder och extra allt på livstid. De visste att Sverige inte kommer neka dom detta.

Sverige utfästelse blev deras död.

Vi står till 100% fast vid att det är politikernas invandringspolitik i Sverige som nästan direkt bär ansvaret för familjemedlemmarnas död.

Danska Extrabladet har pratat direkt med anhöriga och redovisar det i tidningen.

Självklart har svensk press gjort detsamma men det de fick veta passade inte deras agenda så det blir inga skriverier om detta i svensk press.

 

Endast pappan överlevde, han dödade hela sin familj i sin jakt på att utnyttja de svenska skattebetalarna.

Vi lär väl inte få hela historien oss serverad i svensk ljugmedia dock.

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • Oerhört tragiskt, i dubbel bemärkelse blir det likväl när orsaken till stor del ligger till grund av Sveriges oansvarsfulla migrationspolitik. Sverige behöver ta bort ostbiten ur fällan och fokusera på hjälp där inte här, om medel finns.Sevärt-https://youtu.be/6EFmsgEmozg?list=FLtfu0MTXJVJhd7N45WLdqog