Polisen bildar specialstyrka mot medborgargarden

Annons:

Polisen kopplar samman fredagens våldsamheter med lördagens ”flyktingfientliga” demonstration.

Nu har en särskild insats satts ihop som ska jobba mot medborgargarden.

Det gäller att få en bild av vad som hände och vilka de olika aktörerna är. Är det en trend eller en engångsföreteelse? Samtidigt har vi en operativ resurs som ska jobba förebyggande framöver, säger kommenderingschef Christer Birgersson.

Poliser ska röra sig runt om i Stockholm, främst i centrala delarna i staden, i områden där man misstänker att mobbar kan slå till.

Ännu ett steg i riktningen mot en totalitär övervakningsstat. Om det dyker upp en alternativ ”ordningsmakt” som försöker stävja kaoset. Så läggs oändliga resurser ned på att bekämpa detta ifrån statens polismaktorgan.

Fortsättning följer..

Publicerad: 2 feb, 13:36

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • Saknar ord, för en incident skapas nu en styrka men utav flera andra dagligt förekommande incidenter inte. Denna grupp bör riktas mot majoritetsincidenterna och regeringen som skapat det.Att dessutom benämna en demonstration för annat än syftet är mkt illa.http://www.folketsdemonstration.se/syfte-28446548. Med medias jämt missvisande publiceringar kan man snart komma kalla Sveriges farligaste mc-gäng för mödraskapet.

  • Two Different Shoes On

    ”Föräldrar på stan” får akta sig för polisen. Hahaha.