Polisen har inte resurser att skydda svenskarna

Annons:

Pengar saknas att anställa fler poliser eftersom nästan hela statskassan går åt till bidragen för migranterna. På så sätt urholkas vårat skydd mot dom svenska medborgarna.

Samtidigt ska polisen avsätta flera av deras helikoptrar för nattbemanningen av flyktingboenden(!).

På Skarhults gods driver Alexandra von Schwerin och hennes make ett traditionellt spannmålsjordbruk. Natten till lördag gjorde någon inbrott i ekonomibyggnaderna. På lördagsmorgonen kom tre poliser dit för att göra en teknisk undersökning.

– Jag frågade vad vi skulle göra eftersom detta skett vid upprepade tillfällen och med jämna mellanrum. Jag fick svaret att polisen inte kunde göra något. ”Alla resurser är utlånade till asylmottagandet i Trelleborg och Malmö. Vi är överbelastade. Så jag föreslår er att ni tar kontakt med Eslövs medborgargarde.”

– Jag blev helt chockad, berättar Alexandra. Hur ska de som inte har råd göra? Då blir man ju skyddslös. –

Men jag känner mig rädd för allra första gången för att bo här.

Att Polisen hänvisar till medborgargarden visar ju hur illa det är ställt. Fast troligen är detta en utveckling som kommer att fortsätta , eftersom alla pengar kommer att prioriteras till massinvandringen.

Publicerad: 28 okt, 19:28

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.