Professor varnar för en brottsexplosion

Annons:

I en artikel i Göteborgsposten varnar Professor Valerie M Hudson för att det blir ett framtida samhällsproblem med den abnorma mängd unga män som nu väller in i landet.

För varje flicka som kommer hit går det samtidigt elva män vilket kommer att skapa en framtida brottsexplosion med ökande antal våldsbrott egendomsbrott och brott mot kvinnor.

En orsak är våra generösa regler och bristande ålderskontroller enligt Hudson. I Kanada tas inte längre ensamkommande män emot om det inte finns synnerliga skäl t.ex homosexualitet.

Som sagt har ju denna utveckling varit otroligt lätt att se, tyvärr är man rasist om man bara ser enkla samband och har ett utvecklat konsekvenstänk.

Det som är sorgligt är att det tillåts fortgå, och att man häller in en betydande andel av BNP rakt in i detta samhällsomstörtande experiment. Med alla Sveriges skattebetalare och unga tjejer som bondeoffer.

Så är det rätt mot våra barn och barnbarn att så ansvarslöst ändra en homogen och könsbalanserad befolkning till en mansdominerad kaosnation?
Publicerad: 19 jan, 17:05
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • Med en fortsatt strid ström mestadels män samtidigt som rättsväsende målat in sig i det runda hörnet predikamentmässigt med allt för mng friande domar samt få direktutvisningar kan det inte te sig annorlunda.