Protester i Frankrike mot Saudiske kungen

Annons:

Sverige är inte det enda EU-land där det fjäskas för den saudiarabiska muslimska diktaturens kreatur. I Frankrike protesterar fransmännen nu mot myndigheternas fjäsk för den saudiske kungen Salman bin Abdul Aziz semestrande på den franska rivieran. Detta sedan kungen dels fått tillstånd att spärra av en hel strand för eget bruk och dels förmått den lokala polisen att ta alla kvinnliga poliser ur tjänst eftersom den saudiske kungen bara kan acceptera manliga poliser.

 

I Sverige tvingades statsminister Stefan Löfvén nyligen gå ut och bedyra att han har den största respekt för islam vars lagar det är som styr i Saudiarabien.

Detta efter att utrikesminister Margot Wallström försökt sig på lite “feministisk utrikespolitik” som retat upp saudierna.

I Sverige byggs också många moskéer finansierade med saudiska pengar, dvs när de inte kommer från den i flera avseenden ännu värre muslimska diktaturregimen Iran.

 

 

Fakta:
I Saudi-Arabien har man offentliga avrättningar. Halshuggningar, rätt ofta t.o.m. Den sista offentliga avrättningen i Sverige, också halshuggning var runt 1870-talet i Sörmland.
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.