Putin ber Erdogan att dra åt helvete

Annons:

Den ryske presidenten har lackat ur rejält på sin turkiske motsvarighet. Relationen mellan länderna torde vara på sin absolut lägsta nivå någonsin.

  • Be Erdogan dra åt helvete tillsammans med de andra ISIS-terroristerna!

  • Erdogan var en simpel hycklare och en underlägsen mini-Hitler.

_________________________________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________________________________

Detta efter att Putin kallat in det turiska sändebudet och skällt ut honom efter noter och sagt ”Be Erdogan dra åt helvete tillsammans med de andra ISIS-terroristerna!”.

Putin forsatte hävda ur sig en tirad av kritik mot Erdogan där han menade att Erdogan var en simpel hycklare och en underlägsen mini-Hitler.

Skönt att någon tar bladet från munnen angående den turkiske diktatoraspiranten, turken håller på att vrida klockan tillbaka med si så där 200 år eller så.

Turkler har snart förstört allt som Atatürk byggde upp i sitt försök att upprätta ett nytt osmanskt imperium, snart börjar han väl prata om kalifat också (om han inte redan har gjort det).

Snacka om att NATO har en trojansk häst inne i borgen redan.

Källa:  Veteranstoday

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • plexgear

    Det är tur att det finns rakryggade ledare i världen som Putin som kan tala klarspråk med dessa smygislamister. Givetvis vet Putin, som löpande informeras av FSB exakt vilka som stödjer IS och jag tror att stater som Turkiet, Israel och Saudi ska passa sig noga! Och detta gäller även Obama och hans smygflirtande med islamisterna.

  • Tomas O’Maely

    Erdogan blottar sin inställning till ett civiliserat samhälle genom att beskriva demokrati med att demokrati är som en tågresa, när man nått sin destination kliver man av.

  • Pingback: Ryskt stridflygsplan nedskjutet av Turkiet()