Regeringen vill kartlägga brott mot tiggare

Annons:

Organiserat tiggeri, olagliga bosättningar, sopberg, avföring och diverse brottslighet är helt i sin ordning enligt regeringen som nu istället vill göra något åt den påstådda brottsligheten mot tiggarna.


Regeringen har gett polisen i uppdrag att kartlägga brottslighet mot hitresta tiggare och annan brottslighet i miljön kring dessa. Enligt inrikesminister Anders Ygeman (S) ökar denna typ av brottslighet, så även människohandelsbrotten kring tiggarna.

Intressant vinkling. När man skall man kartlägga tiggarna brott i Svenska samhället? Visst förekommer det en och annan som kanske inte jättesnäll gentemot tiggarna, men de känns som en patetisk vinkling.

Tänk om det här skräckkabinett till regering kunde visa sig regerings dugliga och utreda vilken ekonomisk skada som tiggarna gör i Svenska samhället istället?

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • Thomas Mattsson

    Invandrarna ska ses som en resurs vi behöver. Det har våra politiker sagt.