SD återradikaliseras

Annons:

Allting tyder nu på att SD återigen blir mer radikala i sin politik jämfört med hur det var för bara något år sedan.

 • SD vill även förstärka polisens verkställande av utvisningar.

 • SD vill även ta bort möjligheten att söka asyl vid gränsen.

 • Granska de PUT som delats ut det senaste året.

Allting tyder nu på att SD återigen blir mer radikala i sin politik jämfört med hur det var för bara något år sedan.

Nu när 7-klövern i praktiken gett SD rätt och rört sig allt närmare en skärpt migrationspolitik, så har det i sin tur öppnat upp för SD att vandra längre högerut i den politiska kartan (vad gäller främst invandring). Något som i sin tur kan dra 7-klövern ett steg ytterligare närmare SD:s politik för något år sedan.

Numera kräver SD att man ska riva upp de PUT som delats ut och att man bör närmare granska de PUT som delats ut det senaste året.

SD vill även ta bort möjligheten att söka asyl vid gränsen. Alltså skulle asylsökarna endast kunna söka asyl från hemlandet, där man kan kontrollera asylsökarens uppgifter på ett bättre sätt.

SD vill även förstärka polisen verkställande av utvisningar.

Publicerad: 29 nov, 19:05

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna. • Pingback: Borde SD läggas ned? | Jan Millds blogg()

 • road123

  Anser SD att det finns ett egenvärde i att den svenska etniciteten fortsätter existera? Eller är det ”rasism” som skall assimileras bort i syfte att säkerställa stadiga skatteintäkter och fortsatt välfärdsstat?

  Det enda relevanta från landsdagarna är att Björn Söder kickades, den enda som har fört någon form av resonemang om vad en nation är för någonting i SD.

  • Mark Sanaoi

   Ja du bra fråga, skall bli spännande att se vad som händer nu.