SD inget riksdagsparti enligt skola i Malmö

Annons:

Så här ser det ut i klassrummet i en friskola i Malmö, där man tydligen beslutat att censurera verkligheten för eleverna och valt att utelämna oppositionen och det åttondepartiet i riksdagem.

skola-utan-sd

 

Bilden fick vi skickade till oss från en läsare som beskriver den märkliga situationen i den av mångkultur sargade staden så här:

 

Är det inte lustigt… Titt som tätt när jag cyklar till jobbet på morgonen så cyklar jag förbi en nyligen utbränd bil. När jag cyklar hem på eftermiddagen tar jag numera omvägar för att slippa gatuprostitution & “EU-migrant”-läger. Men på min sons skola censurerar de Sveriges tredje största parti i sin undervisning…

 

Har man inte förmågan att se elefanten i rummet, kanske man heller inte kan begära att man ska se Sveriges tredje största parti..

Och jag har all förståelse för att läsaren inte vill skriva vilken skola det handlar om. För då kanske Researchgruppen och Expressen luskar reda på vem han är. Och då kommer mordhot och kanske uppsägning från jobbet som en följd av detta.

 

 

Källa: Avpixlat

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.