SD-reklam nedriven igen

Annons:

Vänstern har än en gång visat sitt rätta jag, vilken rälig sekt man egentligen är. Runt om i Sverige ser vi stenkastning, våldtäkter, bilbränder m.m. Men när SD pekar ut tiggeriet som ett problem, då ryker sekten ut.

Idag protesterade dessa i Stockholm och efteråt stormade man Östermalms tunnelbanestation och rev ned SD:s reklam på nytt. Innan dess hann man dock med att misshandla en journalist med romskt ursprung.

Källa: Avpixlat

Nedanför kan ni se klippet:

Den enda som var givmild mot den utklädda tiggerskan var Jan Sjunnesson. Övriga antirasister som demonstrerade mot att SD i sin reklamkampanj skrivit: ”Ursäkta röran.

Vi har ett seriöst problem med tiggeri” nonchalerade tiggerskan totalt. Givmildheten var med andra ord noll. Vilka hycklare! De skiter totalt i romerna.

Det enda de är ute efter är att försöka förhindra att SD kommer till makten, för makten vill de själva ha. Dessa hycklare och Sverigeförstörare kan inte stoppa SD.

För övrigt har nog deras attack mot yttrandefriheten i dag lett till att SD är Sveriges största parti.

Vänstern kan fortsätta riva ner och bete sig som aporna på Skansen och under tiden står hela folket och ser på och blir allt mer medvetna om vad Vänstern är för sorts parti.

Kommunisterna är alldeles för dumma för att förstå att de binder ris åt sin egen rygg. Vänstern kommer att göra MP sällskap ut ur Sveriges riksdag 2018.

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • Jed1498

    För att vänstern ska åka ur riksdagen måste riksdagen tömmas helt.