Sexuella övergrepp mot två flickor på Växjö bad

Annons:

Två elvaåriga flickor utsattes för sexuella övergrepp på badet Växjö simhall & Aqua Mera under söndagen.

Sju–åtta killar gav sig på tjejerna. Två av killarna tog dem mellan benen och på brösten, säger Mikael Linnander, pappa till den ena av flickorna till kvp.se.

Platschefen Åsa Änghede bekräftar händelsen och ska kontakta det flyktingboende ”pojkarna” uppges komma ifrån.

När de sedan simmar in i ett slags u-formad grotta som tillhör äventyrsbadet står killarna där inne och väntar. De tar tag i flickorna, håller fast dem och tar dem mellan benen och på brösten.

Det var en utländsk mamma som var där med sina barn. Hon såg vad som hände och sa till killarna på ett språk som de förstod. Och då slutade de faktiskt, säger han.

Han gjorde polisanmälan på söndagskvällen, så fort han fått reda på vad som hänt.

Jag kan bekräfta att vi har en anmälan rubricerad sexuellt ofredande och olaga hot säger Christina Severinsson, som hanterar ärendet.

Publicerad: 25 jan, 20:56
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • peter pålsson

    Har själv en dotter. Hur kan man acceptera att sånt händer eller att kalla dom pojkar. Helt ärligt kasta ut skräpet eller ge dom ett nack skott, förstå mig rätt man ska hjälpa människor, hade jag kommit någonstans hade jag varit tacksam försökt och lära mig språk etc. Titta på merdelen av ensam kommande ”barn” ålder ca 20 ibland falsk id och ända upp till 25, de gör juh endast problem. Övergrepp på ett flertal ställe , misshandel, klagar på tak över huvudet och mat gratis… vet inte mer va man kan säga mer än att begår man ett brott så borde de bli utvisade direkt. Tur det inte var min dotter iallafall hade nog hällt bensin på dom och lärt resten att inte våga bete sig som djur.