SFI-litteratur om den vardagliga ”Svennen”

Annons:

Idag florerar bilder ur en bok som används som litteratur på SFI, Svenska för invandrare, i sociala medier där man utöver att konsekvent använda sig av det nedsättande uttrycket “svenne” – att jämföra med “blatte” – ägnar sig åt en veritabel orgie i oikofobi.

Bilderna kommer ur boken “Typiskt svenskt!, Din handbok till svennelivet” som beskrivs som “en humoristisk bok om ‘svenskhet’ skriven och illustrerad av Anders Westerberg” och “innehåller korta texter, lättlästa fakta och många roliga illustrationer“.

 

[espro-slider id=501]

 

Nu när Anders skrivit en sida om vad svensken INTE vill prata om så skulle det kanske passa med en sida till: Saker svenne INTE får prata om:

•Befolkningsutbytet som kommer att göra svenskarna till en minoritet i sitt eget land inom två generationer.

•Islamiseringen, där en sekulär fungerande demokratisk kultur trycks undan och ersätts av en primitiv och intolerant hatkultur från 600-talet.

•Skulderna. Lägger man ihop statens skuld och de privata skulderna så är Sverige världens näst mest skuldsatta land, efter Japan. Och med svenskarnas åtaganden inför framtiden- att bidragsförsörja miljoner menaiter- så lär skulderna öka…

•Att mindre än 6% av MENA-invandrarna har asylskäl. Resten är pseudoflyktingar som perdefinition stulit en äkta flyktings plats.

•Att Sveriges ”flyktingpolitik”, där man strör miljoner över otacksamma låtsasflyktingar, gör att inga resurser finns för riktiga flyktingar, sådana som är för fattiga, sjuka och isolerade för att flyga över halva jorden och spola ned passet i toan på Arlanda. De kan dö i sina tältläger, ty liklukten når inte Södermalm.

•Att Sverige ligger högst i våldtäktsstatistiken och

•Att berätta vilka det är som våldtar ochvarför de våldtar.

•Att det inte finns ett enda exempel i hela mänsklighetens historia på en fungerande multikultur. Exempel som lett till inbördeskrig, etnisk rensning, mass-slakt och kollaps finns det däremot många av.

•Att invandring från MENA aldrig har varit lönsam för något land någon gång, pga av att menaiterna aldrig integrerar sig, inte ens efter flera generationer. Om invandrarna behåller sin gamla kultur, den som redan förstört deras hemländer, så finns det inga rationella skäl att tro att det skulle fungera bara för att de lever på en annan breddgrad.

•Att alla indikationer pekar på att Sverige nu lever sina sista år skälvande år som välfärdsland och att svenskarnas barn och barnbarn kommer att tvingas leva i ett land som är en spillra av vad det en gång var.

•Att alla fakta ligger på bordet, men att svenskarna föredrar att fortsätta med sitt godhetsknarkande.

Att sprida myter och fördomar om ”svenskar”, som förresten inte existerar enligt vänstern, är det det vi betalar dyra pengar för?
Lägg ner SFI. Lärarna behövs till Europas sämsta grundskola.
Integreringen före SFI var suverän.

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.