Slutet för Miljöpartiet?

Annons:

MP fick 6,89 % i förra valet och lyckades ändå knipa till sig den åtråvärda posten Vice Statsminister och Utbildningsminister.

Under 1 år med ”feministiskt regering” och ”humant Sverige” har nu som alla vet deras sneda verklighetsuppfattning totalhavererat. Istället för att gå emot en politik som de och deras anhängare har dömt som rasistisk och nazistisk ställer de sig nu helt bakom detta för att inte förlora makten.

Till och med kontroversiella förslag som ålderstestning på ensamkommande står de nu bakom.

Vad innebär detta? Jo det innebar exempelvis ett extremt raseri från Grön Ungdom som är en av Refugees Welcomes största supportrar. Sprickan är total och det verkar som att samtliga vänster har satt godhetskorven i halsen och inte vet hur de ska tänka.

Är detta början till MP’s totala undergång?

Publicerad: 25 nov, 11:06

 

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna. • Ett riktigt ansvarstagande för MP är att avgå.
  För dem ser själva inte sin skuld i att ett av världens rikaste och bästa länder är på väg i graven.

 • Vasaknacke

  Hoppas verkligen att detta innebär slutet för Miljöpartiet. Det skulle vara så underbart ironiskt, med tanke på att MP är partiet som drivit på massinvandringen och mångkulturs-frågan allra högst, och nu blir tvingade att föra SD-politik istället.

  Svensk politik kommer att må mycket bättre utan detta extremistparti.

 • Oberst

  MP måste byta devis till ”NU RASERAR VI SVERIGE”.