Som väntat – SD största partiet – Yougov

Annons:

wpid-img_20150819_220815

 

Som rubriken lyder, SD blev idag i en Yougov-mätning utförd på uppdrag av tidningen Metro Sveriges största parti med 25,6% av rösterna.

Dock fick inte en av århundradets (och förra århundradets, när hade vi sist ett parti större än S?) största nyheter ligga upp länge innan den politiska korrektheten hos våra ”oberoende” journalister tog överhand och raderade bort denna icke önskvärda nyhet.

 

metro

 

 

1) Man kommer nu att öka förtalet gentemot SD, finna mer kopplingar till Nazistlägret/ KZ Treblinka och Jimmy Åkesson.

Man kommer att med alla till buds stående medel förklara hur farligt det nu är och att alla svenskar är blodtörstiga nazister som vill mörda alla ifrån MENA och Subsahara.

MSM kommer att gå totalt syntax error nu och i en sista kraftansträngning hata alla svenskar och förtala oss 25% så djävla mycket de kan nu. Vi är avskum och bara skit värda.

2) Sund massmedia som finns utomlands kommer att göra reportage om att folket i Sverige långsamt vaknar upp ur Orwellsdrömmen som 7-klövern skapat och underhållit med hjälp av sina maktens kreatur ”journalister”. Det är vad utländsk massmedia kommer att göra med början imorgon. De kommer att skriva att klokhet och sundhet håller på att ”drabba” Sverige igen.

 

Twitterstorm från vänstern är att vänta.

Vad tror ni nu kommer att hända?
Har detta uppmärksammats av utländsk media?
Hur kan man som tidning mörka en nyhet av denna dignitet?

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • Vi lever sannerligen i spännande tider….

    http://polytempik.blogspot.se/

  • Hans Karlsson

    Ser man på! Vad var det Jimmie sa i Almedalen? Den ende klarsynte politikern i Svea Rike, GRATTIS!