StasiLöfvens statstrojaner

Annons:

Säpo ska titta på om förra veckans dåd, som tycks ha haft islamistiska förtecken, kan leda till hämndaktioner mot muslimer i Sverige.

– Vi ska undersöka om hotbilden mot till exempel flyktingförläggningar och moskéer ökar ytterligare, säger Anders Kassman. Polisen har i samråd med Säkerhetspolisen höjt vaksamheten i hela landet

SÄPO har fått order av Löfven att man inte ska jaga terrorister utan invandringskritiker.

Regeringen vill också införa hemlig dataavläsning. Stefan Löfven menar att eftersom terroristerna använder sig av tjänster som Skype och Viber, där krypterad information kan skickas, måste brottsbekämpande myndigheter ges ytterligare befogenheter.

Som exempel på platser som kan få en utökad kameraövervakning nämner Stefan Löfven PKmedia, religiösa församlingar och asylboenden.

Och vad är det SÄPO ska skydda? Jo, politiskt korrekta mediehus, muslimska församlingar och asylboenden. SÄPO ska alltså inte skydda svenskar från IS-terrorister.

SÄPO ska även ”hacka” invandringskritikers datorer och implantera trojaner i dem: Läs Här.

De tre åtgärder som Löfven föreslog i kampen mot terror – sända ”trojaner” till misstänktas datorer, utöka kameraövervakningen och verka för bättre EU-koll med så kallade biometriska pass.

Detta har fått Carl Bildt att reagera på Twitter:

Hysteri bör inte ligga till grund för nya lagar. Förslag måste granskas noga. Statstrojaner i medborgares datorer är ingen småsak.

Löfven har blivit precis som Stahlin. Hederliga svenskar ska nu övervakas som i Östtyskland eller Sovjet medans IS-terrorister ska skyddas och kan härja precis hur de vill.

Publicerad: 23 nov, 11:38
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.