Stefan Hanna (C): ”Migrationspolitiken är som cancer”

Annons:

Stefan Hanna är en frispråkig centerpartist som nu uttalar sig om massinvandringspolitiken i Sverige. På sin blogg anser han att den förstör Sverige.

Tror du att problemen kommer att lösa sig av sig själva? Tror du att dom kommer att öka? Kommer den organiserade brottsligheten att minska?

Kommer det grova våldet minska? Kommer barnens skolbetyg generellt förbättras? Kommer sjukvården att klara sina uppdrag inom rimliga ekonomiska ramar?

Kommer försörjningsstödet att minska (socialbidrag)? Kommer de enkla jobben att öka i antal? Kommer tillgången till billiga bostäder att öka?”

Bloggen hittar ni HÄR

Det finns öppet kommentarsfält i bloggen där du bl a kan ge ditt stöd:

Migrationspolitiken är som cancer

Migrationspolitiken är som cancer -||-

När man säger att integration och migrationspolitiken är som en cancer så pratar man inte om enstaka individer eller hudfärg eller en viss kultur.

Man talar om hela det politiska projektet som har havererat. Om man är emot ett ->projekt<- så är man tydligen rasist i det här landet.

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.