Stefan Löfven till CNBC: ”Migrants not to blame for sex attacks”

Annons:

”Stefan Löfven, the prime minister of Sweden said that the migrants should not be blamed for attacks in Sweden.”

Stefan Löfven påpekar att vi har haft sexuella trakasserier förut, givetvis är det så.

Vad han inte säger är att vi aldrig haft den nivån förut som vi har nu. Och nu är det så att det gäller ”brunstiga” flyktingar som tafsar runt om i Sverige.

Här står alltså vår statsminister och förnekar att man inte kan koppla flyktingar med dom senaste sexuella trakasserierna, som nu är bevisat är just flyktingar.

Att han vågar stå i en intervju och säga att det INTE är de asylsökandes fel att de våldtar svenska kvinnor, är att gå långt över en normal gräns. Sedan i nästan samma andetag påstå att det alltid har förekommit stora mängder av våldtäkter begångna av svenska män, då ljuger han utan att blinka.

 

Publicerad: 21 jan, 14:15
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna. • Nu återstår att folket sätter ned foten. http://goo.gl/mZKucf

 • Globerider

  Den mannen är ett fall för psykvården, hur fasen kunde 87% lägga sin röst på honom. Men, så länge det finns liv finns det hopp, ja, inte för honom han är för gammal för att ändra attityd gentemot folk som lever i verkligheten och ser vartåt det barkar med mitt och ett antal andras fosterland men, 13% växer för varje dag och om det vore val idag skulle situationen snabbt ändras i mer civiliserad mening och en lång rad femtekolonnare skulle tvingas besöka den av dem så varmt omtalade svenska välfärden för att lära sig leva i verkligheten.

 • asså seriöst jävla idiot han är! hur fan kan vi tillåta han att fortsätta? -.-‘ han förstör ju vårt lands rykte o få folk att tro att sverige är ett land fylld med idioter! -.-‘

 • Hammerlein

  Det er helt normalt, i Sverige. Er det mærkeligt at man deler i Dem og Os. Hvem ønsker vel at blive stemplet som sex overgriber?

 • Per V. Johansen

  Stakkels Sverige. Manden er jo vanvittig!

 • Stål70

  Karlen måste helt ha tappat fotfästet, begriper han inte att står och kallar hälften av sina väljare för sexualdårar?