Superduperterroristen frisläppt – Misstankarna har helt avskrivits

Annons:

Mutar Muthanna Majid frisläppt, 22. Åklagaren Hans Ihrman beslutade att inte begära honom häktad. – Mannen är inte längre misstänkt, säger han i ett pressmeddelande.

Bland annat Expressen och Aftonbladet som annars skriker rasist och jagar oliktänkande var snabba med att ge ut bild, namn och kalla honom terrorist i rubriken utan att han är dömd.

Grundligt uthängd i medierna, fast han bara var anhållen på den lägre misstankegraden.  Nu kommer vi få se snyftreportage om killen i media, samma media som gick ut med att han var terrorist.

Förhoppningsvis har han blivit så rädd för Sverige att han lämnar landet självmant.

Sällsamt dåligt hanterat av alla inblandade, presskonferensen där SÄPO inte kunde svara på en enda fråga. Det usla foto som gavs ut till poliser i yttre tjänst, men inte till media och allmänheten. Gripandet efter ett tips från allmänheten, och Löfvens uttalande om att han imponeras. Facebook-profilen. Frisläppandet..

Ja, det låter som ett skämt, men det här är Sverige i november 2015, fullt i linje med all övrig inkompetens vi ser från svenska myndigheter och politiker.

 

Publicerad: 22 nov, 11:36

 

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.