SVD: ”Ensamkommande flyktingbarn allt yngre” – publicerar bild på 34-årig man

Annons:

 ”Ensamkommande flyktingbarn allt yngre”

Historiskt många ensamkommande flyktingbarn söker asyl i Sverige. SvD:s granskning visar att barnen som kommer blir allt yngre.

– Vi har sett en minskning i åldrarna, säger Kjell-Terje Torvik, Migrationsverket.

Ja så låter det när man klickar in på SvD’s reportage.


Om bilderna i artikeln ska illustrera att ensamkommande flyktingbarn blir allt yngre, i detta fallet tydligen 34 år, så kan man fråga sig hur gamla de äldre ensamkommande barnen är. Lite oroande är tanken på att de förmodligen tagit bilder på så unga barn som möjligt för sin artikel.

Systemet visar uppenbara brister eftersom till synes vuxna personer, som i dessa två artiklar, betraktas som barn i Sverige.

Naturligtvis ska myndigheter använda de metoder och undersökningar som står till buds för att avslöja bluffmakarna i den mån det går, eftersom det verkar vara påfallande vanligt att fabulera för en inträdesbiljett till Sverige.

De s.k. journalisterna ska givetvis utföra någon form av bakgrundskontroll och samla in fakta. Här står det klart och tydligt, bara genom att titta på dessa herrar, att de inte ens är i närheten av att vara barn.
Screenshot_5
aziz
Kabul University
Examensår 1992 · Teckning · dsf · shaheen college · KabulHabibia High School
Examensår 1992 · Kabul


Nästan 9 700 asylsökande de senaste sju dagarna enligt Migrationsverket, varav 2 376 ensamkommande asylsökande barn, detta är bara en droppe i havet utav detta bedrägeri som pågår.

Bedrövligt att inte SvD gör en rejäl dementi, sväljer byxneddragningen och följer upp med riktiga reportage om bedrägerierna runt de ensamkommande flyktingmännen.

Så fruktansvärt pinsamt av SvD.

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • http://polytempik.blogspot.se/

    Surrealismen regerar…

  • ollens

    Det jag undrar i detta flyktingkaos är: Om flyktingarna ljuger och manipulerar för att komma in i Sverige för att de vill ha det bättre ekonomiskt, Kommer de då att fortsätta att ljuga och manipulera när de fått uppehållstillstånd? Typ praktisera och vara sjukskrivna, socialbidra och jobba svart, vårda sjuka barn och jobba svart. Möjligheterna är många. Varför skulle flyktingarna bli ärliga bara för att de fått uppehållstillstånd?