“Svenska” kvinnor reser iväg för att ansluta sig till IS

Annons:

Antalet “svenska” kvinnor med muslimsk invandrarbakgrund som reser till Syrien och Irak för att ansluta sig till Islamiska Staten, IS, och andra islamistiska extremistgrupper ökar. Enligt uppgifter från Säpo rör det sig i nuläget om cirka 30-40 kvinnor.

Dessa kvinnor som reser i väg för att ansluta sig till IS eller som stannar kvar i Sverige ”för att ‘sprida ordet'”, alltså ”rekrytera fler jihadterrorister för IS räkning i Sveriges invandrardominerade bostadsområden” är inte svenskor

– även om de har åkt tunnelbana i Sverige, vilket enligt Sveriges vice statsminister Åsa Romson omedelbart förvandlar invandrare till svenskar. Stockholms tunnelbana måtte vara magisk.

Jag får inte detta att gå ihop: Å ena sidan anmäler muslimska kvinnor svenska män som har sträckt fram handen för att hälsa på dem till DO och erhåller höga skadestånd.

Å andra sidan reser muslimska kvinnor till Syrien för att tillhandahålla sexuella tjänster åt jihadkrigarna. Detta är minst sagt förbryllande!

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.