”Sverige i kristillstånd” är bara en skenmanöver

Annons:

Socialdemokraternas partiledning diskuterar att försätta Sverige i kristillstånd – till följd av det utökade terrorhotet och flyktingkrisen.

Enligt vad Aftonbladet erfar har partiets innersta krets kallats in flera gånger denna vecka.

– Man konstaterar att mer måste göras, säger en källa.


I skrivandes stund fortsätter invandring, upp emot 10.000 asylsökare i veckan, medans Sverige brakar samman så händer inget, svängdörrar gäller fortfarande.

Sverige har tagit emot 5-8 gånger fler flyktingar/capita än vad Tyskland gjort. Det är bara media som försökt pådyvla att Sverige och Tyskland drar det tyngsta lasset. Nej, det är bara Sverige som tagit på sig denna övermäktiga börda, en sits man satt sig i av okunniga politiker, av en ”ledare” som inte kan leda Sverige.

Asylrätt och FN’s konventioner är egentligen bara riktlinjer som man behöver bryr sig om så länge det inte går i konflikt med landets bästa. I Sverige finns nån vanföreställning att alla rekommendationer från FN, EU, Amnesty och allt vad det är är nån slags Budord hugget i sten som måste följas till varje pris.

”Sverige i kristillstånd” är bara en skenmanöver för att hålla merparten av den svenska befolkningen i schack, ett försök att intyga att man gör något, något som man själv har accepterat att utsätta Sverige för, som en ledare sa: ”Det är bara käbbel”

Publicerad: 21 nov, 15:46

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • Vasaknacke

    Skulle gissa på att inget konkret kommer att göras för att på något vis minska eller stoppa migrantströmmen, eller bekämpa IS här i Sverige, om detta kristillstånd skulle utlysas. Däremot tror jag att vi kommer få se sommarstugor och diverse annan privat egendom beslagtas, sajter stängas ned, och staten ta i med hårdhandskarna mot invandringskritiker.

    Regeringen vill kväva all opposition. Löfven struntar i demokratin eller om Sverige går under, så länge han får behålla makten och slippa erkänna att SD har haft rätt.

  • hen

    10000 i veckan menar ni säkert.