Sverige ska vara ett invandrarland

Annons:

Ja om Aftonbladets krönikör Karin Pettersson får bestämma.

Vi bör bygga kapacitet för att ta emot upp till 100 000 asylsökande per år under de närmaste åren – och system för att se till att de som får stanna har bästa möjliga förutsättningar att komma in i det svenska samhället.
Vilken totalt verklighetsfrånvänd människa.

 

En logisk följd av detta resonemang blir att säga absolut nej till det skadliga systemet med tillfälliga uppehållstillstånd. Det försvårar integration och effektiva vägar in på svensk arbetsmarknad – något som till varje pris bör undvikas.
Vilken arbetsmarknad?

 

Vi ska ha ett flyktingmottagande, men vi måste också ha kapacitet för att kontrollera vem som tar sig in i landet och se till att integrationen hinns med. Det är en skyldighet och ett ansvar mot de som redan bor här, både svenskfödda och invandrade människor.

Att bara skriva så omdömeslöst som ledaren i Aftonbladet gör, bidrar till att fler och fler söker sig till grumliga vatten som Aftonbladet brukar kalla det.

Fullständigt skrämmande, men inte särskilt förvånande då Aftonbladet varit en ren propagandisk skvallertidning i åratal.
Publicerad: 26 jan, 16:46
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.