SVT-redaktion hotad efter artikel

Annons:

SVT:s Blekingeredaktion ska enligt uppgift ha fått motta ett mejl- och telefonhot efter att man uppmärksammat musikgruppen Ultima Thules spelning på SD-ledaren Jimmie Åkessons fest i helgen. Redaktionen ska också ha fått sig tillsänt ett kuvert innehållande ett vitt pulver.

SVT-redaktionen spärrades av under onsdagsförmiddagen

Det uppges heller inte från vilket håll man misstänker att hotet och brevet kommer – från vänsterextremister som är missnöjda med att Ultima Thule getts publicitet eller från högerextremister som är missnöjda med att det skrivits negativt om musikgruppen.

Nyheten är vinklad i avsikt att svartmåla SD.

Dessa ständiga vinklingar och attacker från public service fick mig att undra varför journalister hatar SD. Resultatet av min undersökning blev att jag inte längre litar på journalister, men inser att SD har rätt i fråga efter fråga.

Vänsterjournalisterna gräver sin egen grav, med den desinformation de sprider.

Nyligen eldade någon upp duvslag och ett hönshus i Göteborg, så att djuren brann inne. Med ledning av journalisternas agenda och sätt att uttrycka sig, misstänker man naturligtvis muslimer.

Kanske sanningen kommer fram så småningom.

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.