Syriska “flyktingar” djupt missnöjda med Sverige

Annons:


Tillvaron har varit allt annat än lätt för de syriska bröderna Mohammd Khaled Al Baraze och AbdullKarim Al Baraze sedan de kom till Sverige. De har flytt krigets helvete i Syrien – i varje fall är det vad de säger – bara för att hamna i ett nytt helvete i Sverige, närmare bestämt i det hemska Sundsvall.

Här har de nämligen inget annat att göra än att sova, spela fotboll och surfa på Internet.

Bröderna berättar dessutom att de passerat åtskilliga EU-länder på vägen till Sverige, så varför Migrationsverket inte skickat tillbaka dem till något av dessa i enlighet med Dublinförordningen är också oklart.

För brödernas egen skulle hoppas man ju att de får chansen att lämna Sverige samtidigt som man som svensk skäms över hur oacceptabelt illa behandlade bröderna blivit här.


 

De flyr krig säger de och klagar på ventilationen och att ingen myndighetsperson ordnat välkomst kommitté åt dem. Har Mena folk ingen skam i kroppen?

På våra äldreboenden klagar inte de äldre fast de vanvårdas. Den nya krävande kulturen välkomnas medan tacksamma åldringar städas bort till förmån för dessa bortskämda sk. krigsflyktingar.

Skämmes.

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • olimpia

    ”Har Mena folk ingen skam i kroppen?”
    Nej, det har de inte.
    För de vet, att de ”dumma Svenskar” går på allt.

  • Gunnery Sergeant Hartman

    MEN ÅK TILLBAKA DÅ FÖR I HELVETE, ERA ÄCKLIGA BLATTAR!