Tiggare ska ansöka om tillstånd

Annons:

tigga

 

Tidigare justitieminister Thomas Bodström menar att verksamheten borde vara tillåten – men belagd med tillstånd som reglerar när och var en person får tigga.

– Om du vill tigga får du gå till länsstyrelsen, skicka in ett papper som säger ”jag vill tigga” och så finns det vissa gator och vissa tider som man får ansöka om, säger Bodström

Artikeln hittar ni HÄR

 

Zigenartiggarna får fritt göra åverkan på omgivningen och miljön utan att bli skadeståndsskyldiga, de bötfälls inte för att de uträttar sina behov på offentlig plats, deras illegala bosättningar rivs inte omedelbart ned.

De blir inte utvisade när de befinner sig i landet illegalt och de blir inte avhysta eller gripna när de gör sig skyldiga till olaga intrång, men däremot ska vi tro på att polisen skulle dels kontrollera tillstånd och dels göra något åt att man tigger utan tillstånd?

Jag antar att det här är det 7-klöveristerna brukar kalla ”skicka signaler” med hjälp av lagstiftning? D.v.s. skicka falska signaler till väljarna att man försöker göra något åt saken? Nej du Bodis, det där går ingen vettig person på…

Edit: Vi är dock halvimponerade över att han som en god 7-klöverist lyckas även i den här frågan framlägga ett förslag som inte skulle fungera för att lösa några problem, men som förmodligen skulle lyckas öka mängden byråkratiskt pappersvändande ytterligare.

Som om skattebetalarna inte redan blir plundrade på pengar i tillräcklig grad för att finansiera meningslösa och t.o.m. samhällsskadliga verksamheter…

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • Ett tiggeriförbud måste till signalpolitiskt annars går det ej råda bukt på problemen, ngn eventuell motsägare av ett tiggeriförbud måste förstå att otroligt många utnyttjas och far illa, det skall även klargöras att några eventuella Sv medborgare som tigger kan ju inte komma att drabbas vid om införande,i så fall ses där enkom ett tyst medgivande till en ofunktionell välfärd gentemot våra egna medborgare. Ett tiggeriförbud är med det rätt och riktigt.