Tiggarlicens? va fan

Annons:
Vi måste titta på olika alternativ. En sak är förbud, ett annat att man får söka tillstånd(!) för att ha den här typen av verksamhet, säger Löfven till Aftonbladet.

Moderaterna anser att det är dags för regeringen att agera, i stället för att diskutera.

”Titta på frågan har svenska folket tyvärr gjort länge, men det som behövs är både att agera mot dem som utnyttjar redan utsatta människor och att ge kommunerna möjlighet att kunna förbjuda tiggeri lokalt”, säger partiledaren Anna Kinberg Batra i ett skriftligt uttalande till TT.

Regeringen Löven har ju under veckan även kläckt ur sig ett annat förslag: Myndigheter ska tvingas skapa beredskapsjobb

Man ska satsa ännu fler skattepengar för att skapa arbetsuppgifter till dom som står allra längs ut från arbetsmarknaden så nu slår dom två flugor i en smäll:

Jobben riktar sig i första hand till nyanlända och regeringens mål är att 5.000 beredskapsjobb ska skapas fram till år 2020.

Skall vi tippa på att Mona Sahlin blir chef för en ny tillståndsmyndighet hon är ju arbetslös nu efter katastrofen som samordnare mot våldsam extremism.

Publicerad: 17 december, 14:18
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.