Tolv lager kläder för att slippa betala för bagage

Annons:

James McElvar, 19, från skotska pojkbandet Rewind försökte snåla och slippa betala extra för bagaget på planet. Det gick inte så bra.

Över 11 000 meter upp i luften trodde 19-årige sångaren James McElvar att han fått en hjärtattack. Han svimmade av och chockade resten av passagerarna.

Bakgrunden var egentligen det faktum att han bar tolv lager kläder för att slippa betala för extra bagage.

Totalt hade han på sig sex t-shirts, fyra tjocktröjor, tre par jeans, två par mjuksbyxor, två jackor och två kepsar, skriver Daily Mail.

”Kunde knappt ta mig ombord”

Alla andra bandmedlemmar hade redan lämnat sitt bagage och gått igenom alla kontroller, därför var han tvungen att ta med sig allt själv. Eller betala cirka 600 kronor.

– Det var omöjligt att gå, jag kunde knappt ta mig ombord på planen. Jag ville ta av mig allt så fort jag kom till mitt säte men de sa åt mig att jag var tvungen att vänta tills vi var i luften, säger McElvar till Daily Mail.

Blev yr och kräktes

Han blev snabbt väldigt varm och började må dåligt. Han kände sig yr i huvudet och kräktes senare. Han trodde själv att han fått problem med hjärtat. Till slut svimmade han alltså av. En sjuksköterska på semester hjälpte till att ta hand om honom innan de landade.

– Det var en mardröm. Jag svimmade två gånger och togs av planet i Glasgow där en ambulans väntade, säger han.

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.