Turkiet ”håller EU som gisslan” Presidenten kräver 3MJ om året

Annons:

Turkiet ”håller EU som gisslan” President Erdogan kräver 3 Miljarder EURO om året för deras hjälp mot migrationskrisen.

  • EU ledarna kom överens om att ge Turkiet 3 Miljarder Euro

  • Överenskommelsen ger också 75 miljoner turkar rätten att besöka Europa utan några restriktioner

  • Turkiets president Recep Erdogan vill att EU betalar 3 Miljarder Euro varje år mot deras hjälp

  • Muslimska landet har idag 2 miljoner syriska flyktingar

Turkiet  anklagas för att hålla Europeiska unionen som gisslan, landet sade att de kräver miljardbelopp varje år för att hjälpa hejda tillströmningen av flyktingar.

EU: s ledare undertecknade ett avtal på söndagen för att lämna över 3 Miljarder euro samt att man låter Turkiets 75 miljoner medborgare visumfria resor i Europa.

Men det visade det sig att i stället för att vara en engångsbetalning så ville Turkiets president Recep Erdogan att EU-länderna pungar upp samma summa varje år i utbyte mot att de bromsar tillströmningen av flyktingar.

UKIP ledaren Nigel Farage sa: ”Genom att kräva mer pengar och hota att översvämma EU med fler invandrare så försöker Erdogan hålla oss som gisslan.

”Storbritannien bör inte betala denna wannabe islamistiska diktator ett öre utan återta kontrollen över våra egna gränser genom att lämna EU. Jag är alltmer misstänksam mot turkiska motivation på många områden och jag vill inte delta i en politisk union om Turkiet blir medlem.”

Turkiet har kunnat göra sin extraordinära lista med krav som är den viktigaste vägen för invandrare i Europa. Det islamiska landet är för närvarande hem för mer än 2 miljoner syriska flyktingar.

Publicerad: 2 dec, 10:34
Uppdaterad: 3 dec, 12:48
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • Det behövs verkligen en folkomröstning om EU-medlemskapet-Sverige bör träda ur skyndsamt.