Turkiska regeringen: Vi kan ockupera Ryssland på 7 dagar

Annons:

Den turkiska utrikesministern, Mevlut Cavusoglu, skröt i tv att Turkiet kunde ta Ryssland på sju dagar.

– Vi uppmanar Ryssland, som är en av våra viktigaste handelspartner, att hålla tyst, vårt tålamod är också begränsat.

Efter kraschen av Su-24, har Ryssland tagit alla tänkbara möjligheter att underminera Turkiet.

Men om så är nödvändigt, jag försäkrar er, vi kan ockupera Ryssland på mindre än sju dagar med NATO och våra regionala allierade ”, varnade han.

Publicerad: 22 dec, 16:35
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna. • Two Different Shoes On

  Lycka till. Många har försökt, ingen har lyckats.

 • Ser enkom ett tyst medgivande till att Ryssland har rätt.Finns ingen anledning att reagera så hotfullt(närapå krigsförklaring) om Rysslands ord nu bara skulle vara ord.

  • Gnurduff von vinkelstjärt .

   Den där björnen skulle knappt hinna vakna innan han har avslutat jobbet med turkarna !

   Men Mevlut ska ha eloge för att han uppfyller mina muslimska politiker-förväntningar , han har också en halv hjärna men desto större käft , skulle ryssen behöva bemöda sig detta så blir det en repris av ”ökenstorm” , när USA kom nära så de syntes så pissade halva Irakiska armen ner sig och många flydde i blind panik.
   Av de som sköt så var det visst många som inte vågade sticka upp huvudet så att de kunde sikta på något , de bara höll upp sin AK och ”sprayade” !

 • plexgear

  Ja jisses! Turkiet skulle bli utraderat på mindre än en timma om man anföll! Detta uttalande visar väl på hur lite verklighetsanknytning som finns i Ankara. Turkiet skulle själva implodera som land i ett inbördeskrig om man försökte sig på ett anfall, ryssarna skulle nog bara behöva sitta bredvid och skratta åt eländet. Och ja, allt tyder på att turkarna ljuger om SU-24 också, precis som oljan från IS. Man kunde ju bara hoppas att turkarna går till anfall, så slipper vi packet i fortsättningen och radioaktivitet avklingar fortare än man trodde för några årtionden sedan.

  • EricDowning

   Trollinläggen från Trollcentrum i Petersburg förnekar sig inte! Tänk också på hur passande det är att den svarta lådan i planet är skadad. Även det har uppstått med hjälp av trolldom.

 • Gnurduff von vinkelstjärt .

  Men söta lilla snuttegubben , vad drömde du mer då ? ?

 • Jessica

  Haha ja det låter ju mindre troligt, som är patetiska.

 • surfagbg

  Vilken dåre