Tyskland: Merkels invandringspolitik kommer leda till inbördeskrig

Annons:

Tusentals anti-invandrings demonstranter marscherade genom gatorna i en tysk stad, i den senaste demonstrationen mot den enorma invasionen av muslimska invandrare.

 

migrant-oppose-march


Tyska tjänsteman säger att Merkels invandringspolitik kommer att leda till ”inbördeskrig”, tusentals marscherar genom staden som håller krucifix under anti-Islam protest.


 

migrant-march-pegida


Demonstranter håller en upplyst kors och tyska flaggor upp och ner under en demonstration av pegida (Patriotiska européer mot islamiseringen av väst) i Dresden, östra Tyskland, i måndags.

Vissa demonstranter höll krucifix och upp och ner med tyska flaggor medan andra skrek ”Merkel ut!” Tillsammans med tillrättalagda bilder av den tyska förbundskanslern i en burqa och en nazistisk dräkt.


 

pegida


Gruppens ledare, som har beskrivits av den tyske inrikesministern Thomas de Maizière som ”hårda högerextremister”, kräver ett omedelbart slut på politiken.

Müller till RT: ”Tyskland är nu någonstans i utkanten av anarki och på väg mot inbördeskrig, eller bli en bananrepublik utan någon regering.”

Publicerad: 4 nov, 09.59

 

 

 

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.