Ung kvinna misstänkt mördad

Annons:

Den unga kvinnan begav sig ut på en joggingtur under onsdagskvällen – men kom aldrig tillbaka. Efter en stor sökinsats hittades hon död och polisen misstänker att hon mördats.

Kvinnan försvann i samband med en joggingtur på onsdagskvällen och hittades död i ett motionsområde natten till torsdagen.

– Omständigheter på plats gör att vi misstänker mord, säger Towe Hägg presstalesperson på Stockholmspolisen.

Kvinnans familj anmälde henne som saknad vid 21.30-tiden på onsdagen sedan hon inte kommit tillbaka efter en joggingtur i området Runby.

Ett stort sökningsarbete har pågått under kvällen och natten då hon hittades död och klockan 2.05 inledde polisen en förundersökning om mord.

Källa: polisen.se

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • Hur många brott skall kunna komma ske innan regering rätt och riktigt höjer straffsatserna över lag! Det här daltandet med brottslingar och dess ringa straff är rena folkmordet samtidigt hånas offren. PK logik vi löser det med riskfylld brottsturism. Ett brott är ett för mycket oavsett smak färg tycke bakgrund. Nuvarande styre är direkt ansvariga då deras beslut drabbar allmänheten som står ytterst.

  • valkyria64

    Polisen måste ju stå utanför Östermalms tunnelbanestation och titta på när pöbeln river ner reklam från väggarna.Mord på en ung svensk kvinna är inte högprioriterat.