UNHCR ber om pengar till flyktingläger

Annons:

Medan de riktiga flyktingarna ute i världen fortsatt lider, sker den rödgröna regeringens enskilt största satsning på invandring till Sverige samtidigt som inflödet av så kallade “ensamkommande flyktingbarn” skenar med tillhörande kostnader.

Skadorna denna politik orsakar det svenska samhället är de flesta idag medvetna om. Dessutom skenar kostnaderna och miljarder och åter miljarder läggs på det farliga samhällsexperimentet.

För att finansiera det hela tar regeringen nu ännu mer av biståndsbudgeten, pengar avsedda för just sådana läger som Sveriges Radio idag rapporterar har slut på pengar.

I kölvattnet av den muslimska terrorgruppen Islamiska Statens framfart har FN upprättat flyktingläger i exempelvis staden Erbil, men pengarna är nu slut och UNHCR har bett omvärlden om 50 miljoner dollar.

Med en Sverigedemokratisk politik hade UNHCR fått mer pengar med bibehållen välfärd i Sverige och ett land som även fortsättningsvis kan bistå omvärlden på olika sätt, och inte som nu snart knappt kan ta hand om sin egen befolkning.

Vi stoppar bokstavligen pengar i fickorna på s.k flyktingar istället för att förhindra en katastrof på plats. Istället skapar politikerna en ny katastrof i Sverige.

Vi lägger miljarder på att ta emot lyxflyktingar ifrån MENA, medan dom pengar vi vräker över illegala och kriminella människor, skulle kunna användas för hjälpa flyktingar i när-omrdet. Människor som inte kan fly till Sverige.

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.