Utlänningar begår samtliga överfallsvåldtäkter i Helsingfors

Annons:

I Helsingfors kommun har det skett hittills 14 överfallsvåldtäkter (puskaraiskaus) i år, varav 3 har begåtts av en asylant och 11 av andra utlänningar, skriver Yle på finska. Polisen höll nyligen en krispressträff angående detta.

Att GM var utländsk i alla 14 fall beror på en annan kultur där kvinnans ställning i samhället är lite annorlunda, säger Helsingforspolisen. Även Yle har tidigare gjort ett TV-program (textat på svenska) om kulturella orsaker bakom överrepresentationen.

Att någon har ansökt om asyl är sekretessbelagt. Chefen för polisen i Helsingfors kommun kräver att det ska gå att publicera det huruvida en viss misstänkt var asylant eller inte.

Även Svenska Yle publicerade en nyhet, men de kulturmarxistiska finlandssvenskarna ”glömde” att nämna att i alla 14 fall var GM utländsk.

För några år sedan gjordes en undersökning av överfallsvåldtäkter i Oslo polisdistrikt.

Utredarna kom fram till att i 100% av fallen med känd gärningsman, så var GM icke-västlig invandrare. Mönstret upprepar sig tydligen i Helsingfors också.

 

Publicerad: 3 dec, 17:44
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.