Insändare: Vad sänder vi för signaler till alla de som vill komma hit?

Annons:

I Tyskland vill man utvisa de som begått övergreppen mot kvinnorna. Varför kan vi inte tänka likadant i Sverige? Varför måste just vi, av alla länder, vara så otroligt mesiga?

Vad sänder vi för signaler till alla de som vill komma hit? ”Till Sverige kan man komma och leva gott på bidrag, trots hög arbetslöshet.

Till Sverige kan man komma och hugga i hjäl nån på IKEA och överfalla kvinnor, och sedan få bostad genom att få ”bo” i ett av världens bästa fängelser, fräscht, gratis möjligheter till studier, psykolog hjälp och stödsamtal samt god och fin mat!” ( finare än vad som serveras till de boende på ålderdomshem eller till skolbarnen )

Då har har de ju löst både bostadsfrågan och arbetslöshetsfrågan. Ett alternativ till en vända på kåken, kan ju vara att göra som migranterna; demonstrera för en bostad. Eller som en av dem sa i tv; ” de måste ge oss någonstans att bo”.

Inte undra på att de fortsätter att söka sig hit!

Antar att Löven och Co, vill lösa problemen med att ” prata och diskutera om problemet”.

Detta som hände förra sommaren när tjejerna blev antastade på konserten, är bara ett av många problem med mångkultur och integration.

Att denna händelse blev nertystad, visar ju bara på att etablissemanget vill tvinga på oss invandring och mångkultur. De kan inte lura oss, vi fattar ändå. Vi kan anta, och lägga ihop två och två. Självklart borde de redovisa etnisk härkomst, när brott begåtts!

Migranter som begår brott, och speciellt om det är mot kvinnor och barn, ska utvisas!

//Cristi

Publicerad: 13 jan, 11:16
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.