Väktare knivskuren av asylsökare vid flyktingboende

Annons:

När pojken inte släpptes in på asylboendet attackerade han en väktare.

Polisen larmades till ett asylboende på Södra promenaden i Norrköping. Där greps två unga pojkar (sägs vara 17 år), varav en ska ha attackerat en väktare som försökt hindra dem från att ta sig in på ett asylboende.

Ingen av pojkarna bor på asylboendet men båda är asylsökande och ska ha försökt komma i kontakt med en person inne på boendet, enligt polisen.

– Han har fått ytliga fysiska skador, det är ingen fara med honom, säger vakthavande befälet Jan Fryksén vid polisen i Östergötland.

Den knivskurne väktaren kunde få hjälp att ta sig till sjukhus av sina kollegor.

Publicerad: 21 dec, 21:02

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • Med andra ord föreligger det en ökad risk vid samtliga boenden, att dels bli utsatt för våldsdåd eller brand med dess spridningsrisk i närområde.Skrämmande då dessa boenden är många till antalet och mycket utspridda.Klart står att vare sig regering eller migrationsverket längre kan garantera medborgarnas säkerhet.

  • Gnurduff von vinkelstjärt .

    Vi har många många dylika personer i Sverige som givetvis också är våra pensionsräddare !

    Fan också att vi inte har en mentalt frisk regering som tar tag i sådant , nu får dom så klart stanna kvar oavsett vad de gör ! !