Våldsbrott / mord vs Rasism

Annons:

latuff1

 

Under några dagar har media matat er med info om att allvarlig våldsbrottslighet minskar och vi har aldrig varit så trygga.

Samtidigt visar alla (?) undersökningar att Sverige sannolikt är det minst rasistiska landet i världen och att toleransen mot främlingar aldrig varit högre.

Lik förbannat får vi höra vilket enormt problem rasismen är, hur den normaliseras, hur den växer och vilket enormt hot den utgör.

Tycker detta förefaller extremt inkonsekvent. Hur kan media förvänta sig få respekt för sin rapportering med en sådan inkonsekvens?

Tror inte att SDs framgångar beror på att svenskarna plötsligt blivit fascister eller rasister utan helt pga invandringen överstiger kapaciteten.

Det är våra politiker som vill få det till rasismen för att dölja sitt eget skit.

Det är våra politikar som pratar som i ett mantra, en slags hjärntvätt. Akta dig för rasismen du måste tycka om alla, tycker du inte om din granne är du rasist……

De är dysfunktionella. Borde skickas på behandling hela högen.

Medierna ljuger för att de vill inte skriva att mördarna var invandrare och GALNA. Då pratar de i stället om hur trygga vi är och hur rasistiska vi är.

 

De flesta människor gillar att äta glass. Därmed inte sagt att man vill äta det fem gånger om dagen.

 

”För mycket av någonting gott…”

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • säkerhetskonsult W

    Väl sagt,
    förnekande och döljandet av ett problem är det som är ett problem.