Vansinnet fortsätter – MP vill ta emot fler flyktingar

Annons:

Miljöpartiet kraftsamlar för ny en ny flyktingpolitik, man vill se en ökad invandring och en ökad kapacitet, samt se till att mottagningen fungerar.

En mottagningen som dom har misslyckats med kopiöst.

Vi kan gråta åt dåliga beslut, men samtidigt glädjas åt att vi ska hitta nya lösningar för att hitta nya vägar framåt. Det sa Miljöpartiets språkrör Åsa Romson när hon öppnade en dialogkonferens som partiet anordnade denna lördag.

Läs mer om detta på SVT.se.

När partiets migrationspolitiska talesperson Maria Ferm tar till orda efter Åsa Romson vid inledningsanförandet, tar hon fasta på att dagens uppgift för de församlade miljöpartisterna är att hitta vägar för att återigen kunna ta emot fler flyktingar.

Vi måste höja kapaciteten och se till att mottagningen fungerar. Vi måste hitta alla de goda exempel vi ser och forma en ny hållbar politik som gör att det fungerar, sa Maria Ferm.

Publicerad: 27 feb, 15:32
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • MP saknar helt verklighetsförankring,att ens överväga att ta emot fler innan man rett ut för dem som redan anlänt är dömt att misslyckas.
    Revidera även 3 kända påståenden om invandringen.(ref) http://rny.nu/k/8980936