”Västvärlden har sövts så att islam ska kunna erövra Europa”

Annons:

Häpnadsväckande påståenden från tysk-araben Nassim, som varnar alla européer för att låta muslimer och islam bre ut sig ännu mer i Europa.

Nassim lämnade islam efter att ha börjat tvivla på läran, och han påstår att ”islam är hjärntvätt” och att muslimer aldrig kommer att integreras i västvärlden.

”En god muslim vill islamisera Tyskland och Europa, enligt profeten Muhammeds uttryckliga önskan att hela världen ska underkasta sig islam en dag.”

När icke-muslimska kvinnor våldtas då är det en helig handling enligt islam, eftersom kvinnorna är otrogna icke-muslimer utan värde, menar han.

Islamiska skriftlärdas taktik ända sedan 1960-talet har enligt Nassim varit att propagera för att islam är Fredens religion av ett enda skäl: att söva ner samtliga kristna länder, så att folket ska ”sova sig igenom islamiseringen av Europa”.

I slutet av videon säger Nassim just det: ”Min vädjan till våra politiker och våra samhällen: snälla, öppna era ögon. Tolerans är värdefullt, viktigt och bra, och att älska sin nästa är en kristen värdering – men tolerans på bekostnad av sanningen är total idioti, vilket vi kommer att få betala ett mycket högt pris för.

Publicerad: 20 jan, 11:45
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • Hasse

    Oj, oj vad bra att han så att säga inifrån talar klarspråk: Islam är inte fredens lögn. Islam är inte tolerant. Koran är i klartext en uppmaning till våld, mord , våldtäkt osv. Den får inte reformeras.

    Varför, varför får detta fortsätta – snart pga födelsetal och vidare invandring som inte begränsas är t ex Sverige snart en islamiserad stat. Sharia och konfiskering och avrättningar av de okristna, ateister, judar, budisterna dvs alla som inte är muslimer.