Vi bäddar för välfärdskollaps

Annons:

Widar Andersson på Folkbladet skriver idag om en dom i förvaltningsrätten i Umeå för ca tre veckor sedan som han menar innebär ett systemskifte för den svenska invandringspolitiken och i princip innebär att svensk välfärd öppnats upp för alla som kan ta sig hit.

Efter att först ha läst om fallet i Merit Wagers blogg tog Andersson kontakt med förvaltningsrätten i Umeå för att dubbelkolla att det inte rörde sig om en bluff.

Det besynnerliga är att Melker ansökt om asyl i Sverige två gånger, med två avslag, och lever nu som “gömd”, “papperslös” eller på vanlig svenska – illegal invandrare.

Under tiden går barnen i svensk skola och Melker själv lär sig svenska, och enligt regelverket kan hon ansöka om asyl igen våren 2017.

Och som grädde på moset anses hon nu alltså ha rätt till socialbidrag från en stat hon varken är medborgare i eller har bidragit ett öre till, vilket i sin tur i princip gör den svenska välfärden till någon slags allemansrätt för alla som överhuvudtaget lyckas ta sig till Sverige.


 

Att en person som läser svenska och som har barn som går i skolan kan hållas ”gömd”, måste ske med Polisens och politikernas välsignelse.

Asylindustrin är det största bedrägeriet i Sverige genom tiderna. Politiker och deras anförvanter tycks skapa sig förmögenheter på dessa bedrägerier. Littorin från Moderaterna är den senaste i raden av lycksökare.

Genom att se till att det är omöjligt att skicka tillbaka dessa asylsökande ”kassakor”, som Littorin och en mängd andra lycksökare slår klorna i, kan man fakturera fantasibelopp till Migrationsverket för mediokra tjänster.

Migrationsverket tycks ha en oändlig budget av denna anledning. Politikerna och deras kumpaner tömmer helt enkelt landet på pengar, på samma sätt som det fuskas med interna konsulttjänster inom privat näringsliv.

Samma politiker kan besluta om försämrad äldreomsorg, sämre sjukvård och andra försämringar för svenskar i välfärden. Man kan på detta sätt stjäla från svenska folkets inbetalda skatter.

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.