Vi har fått ta del av oroväckande uppgifter gällande

Annons:

Den Svenska invandringspolitiken, där svenska myndigheter inte vet något om majoriteten av asylsökarnas identitet eller bakgrund, har gjort Sverige till ett av de mest islamisttäta länderna i Europa. Av samma skäl flockas krigsförbrytare och terrorister hit.

Under årets första sex månader har Migrationsverket upptäckt allt fler misstänkta krigsförbrytare bland de tusentals asylsökande som flödar in varje månad.

Detta på grund av att verket nu sägs ha tagit tag i frågan “lite extra”, enligt Magnus Bengtsson, expert på asylfrågor vid Migrationsverket.

Lagom tröstande då massinvandringen pågått under decennier och man alltså först nu tagit tag i det “lite extra”.

Under första halvåret har verket hittat åtminstone dubbelt så många grova brottslingar och misstänkta terrorister jämfört med samma period 2014.

Antalet upptäckta i fjol var ca 20 stycken från bland annat Syrien och Irak som försökte få asyl i Sverige.

Merparten av de dryga 40 personerna hittills i år är misstänkta terrorister och krigsförbrytare. Dessa har inte rätt till asyl och kan utvisas så fort Migrationsverket finner det lämpligt.

Enligt Magnus Bengtsson har man jobbat med att höja personalens kompetens för att kunna upptäcka dessa personer, som vanligtvis försöker dölja sina riktiga identiteter – liksom merparten av de som söker asyl.

”. . . det är också en viktig fråga för att asylsystemet ska vara trovärdigt och fungera som det är tänkt, säger Magnus Bengtsson.”

När var asylsystemet trovärdig och fungerade som det var tänkt?
Det var flera årtionden sedan!

Fredrik Reinfeldt var den som tryckte gaspedalen i botten och körde Sverige i rasande fart mot ruinens brant.

När han var nästan framme hoppade han av själv och lät Stefan Löfven ta ratten, vilken villigt har tagit över och fortsätter skräckfärden mot stupet – korkad som han är har han ingen självbevarelsedrift utan kommer troligtvis att följa ekipaget över stupkanten.

Naivt är bara förnamnet. Här kan till och med Mehmet Kaplan göra IS-tecknet utan att fler än informerade Sverigevänner höjer på ögonbrynet.

Källa: Avpixlat

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna. • ConjakHtvåO

  Är inte alla asylsökare misstänkta krigsförbrytare?

  • LCO

   Några är harhjärtade desertörer som lämnat familjen i krigszonen, och satt sig själva i säkerhet hos oss.

   • Skye

    Nej några desertörer finns det garanterat inte bland dessa avarter, jag utgår som en extra säkerhetsåtgärd från min sida, att samtliga invandrare är terrorister tills motsatsen är bevisad.

 • oldster

  Problemet är inte det fåtal man avslöjar som IS-kandidater, utan de ordentliga, välutbildade, trevliga, språkkunniga personer som är sådana för att invagga undersökarna i säkerhet.

  Den FARLIGE IS-personen sköter sig ordentligt, går inte i någon moské, tar sig ett järn ibland, bråkar inte om kvinnors klädsel osv. Han har offrat skägget. Hans uppgift är att invagga samhället i säkerhet. Kanske är han läkare, kanske apotekare. Kanske han söker jobb som vakt på ett fängelse. Kanske han söker jobb på något ställe där han kan göra väldigt stor skada. Vattenverk? Räddningstjänsten? Sjukhus? Polisen? Järnvägen?

  Tanken att de farliga IS-personerna ska utmärka sig genom att be flitigt, skrika slagord , klä sig lite extra muslimskt osv är befängd!

  • Mark Sanaoi

   Kan ju bara instämma helt och hållet.