Vilka kopplingar har den misstänkte?

Annons:

Efter en noggrann trippel ljudanalys med hifi utrustning av både DNs samt NRKs klipp från gripandet. Båda innehåller med 100% säkerhet flertalet ”Alahu Akbar” rop.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/har-grips-en-man-efter-knivattacken-pa-ikea/

I DNs klipp hörs det tydligt trots vind och brus i isolerade hifi hörlurar vid ca 41-42s in i klippet

http://www.nrk.no/verden/oyenvitne-til-nrk_-_-arresterte-mann-i-30-40-arsalderen-1.12493512

I NRKs klipp som verkar vara från samma källa men dock 20s längre, hörs flertalet flera ”Alahu akbar” med samma tydlighet först vid 41-42s fram flertalet följande ytterligare ”Akbar” skrik efter polisens ”Show me your hands”, den gripne skriker även, ”I have done nothing”, samt flertalet ”Alahu Akbar” emot samt efter 50s strecket, samt även ett avslutande ”Alahu Akbar” vid 1min 06-07s .

Ni som inte hör detta, prova lyssna på båda dessa klipp i ett par bra studiohörlurar, har ni inte det så prova med ett par In-ear eller tättslutande med kåpa.

Detta betyder dock inte att det är ett terrordåd, bara att det skulle kunna tyda på att en muslim är gripen vid busshållplatsen, vilket i fall som detta verkligen är av allmänhetens intresse då det kan vara religiöst motiverat även fast jag personligen tror det rör sig om ett svartsjukedrama borde det åtminstone upplysas om och således inte mörkas.

Internationell media snappar väl upp detta snart då svensk media lär blunda över detta FAKTUM och kommer göra allt för att denna information inte kommer till allmänhetens beskådande.

Veritas liberabit vos – ”Sanningen skall göra er fria”

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.