Ytterligare en skjutning i Malmö – Slottsstaden

Annons:

Strax efter klockan 22 inträffade lördagens andra skjutning i Malmö, denna gång i Slottsstaden.

En man sköts i benen och  i buken i korsningen Eriksrogatan/Törnskärsgatan. I likhet med lördagens första gängskjutning på Möllevången, sköts det mitt bland människor. Vittnen uppger att tre skott avlossades. Mannen fördes i ambulans till sjukhus. Det är oklart hur allvarligt tillståndet för den skadade är.

Ingen person har ännu gripits för brottet. Det finns inga uppgifter om huruvida offret är känt av polisen sedan tidigare. Det mesta talar dock för att det rör sig om ytterligare en väpnad uppgörelse inom eller mellan Malmös kriminella invandrargäng. Det är oklart om det finns något samband mellan lördagens två gängskjutningar.

 

 

Det sprids en sorts föreställning att det mångkulturella samhället inte fungerar. Och det ropas på stramare regler och kulturell likriktning. Våra motmedel måste vara att visa att det mångkulturella samhället fungerar bättre. Det är ett mer spännande och mer intressant samhälle. – Fredrik ”Barbaren” Quisling, 2007
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.