Zigenarna forsätter skräpa ner på Östra stranden

Annons:

Ända sedan i somras har det varit problem med nedskräpning i terrängen intill handikappbadet Gröningen vid Östra stranden.

I mitten ligger det i regel en gasolbehållare och på några platser ser vi rester av en eldstad. Dessutom hittar vi flera skyltar som vi känner igen från ”EU-migranter” som sitter och tigger utanför affärer, skriver Hallandsposten.se.

Någon har engelsk text om att ”I don’t have home, I have 2 barnar, I don’t have monei for food”. En annan har svensk text om att ”Snälla hjälp mig åka hem till Rumänien, jag har inga pengar till transport”.

 När barnfamiljer i somras klagade på att det till och med låg avföring från människor på en massa ställen fick jag polisen att komma hit och avhysa de ”EU-migranter” som sov över här i sina minibussar, berättar han och tillägger:

 Men efter det har det varit svårt att få hit polisen. De har annat att prioritera – och jag förstår dem.

Bile förklarar att han till sist tvingats bomma igen allmän- hetens toalett, eftersom toalettpappret och handspriten aldrig får vara kvar där.

 Gång på gång stjäls det, trots att jag satt hänglås på behållarna. Till och med när jag satte på ett lås i härdat stål, för 800 kronor, bröts det upp.

Publicerad: 19 mars, 14:55
Bild: Roger Larsson
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • ”Problemen eskallerar och cementeras utan tiggeriförbud” Rumänien har ett ansvar,dem behövs där.

    Prostitution förbjöds tidigare med förbättrade resultat för stadsbilden.

    Ett förbud är i längden det enda hållbara och måste till.

  • Gnurduff von vinkelstjärt .

    En zigenare kan visst jobba hårt med bastanta lås för att sno lite dasspapper , hur får man en zigenare att istället jobba för en normal lön ? ?

    Är det ens möjligt ? ?